Beskrivning

Parhus med fyra sovrum

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING.

Här på Vättegränd välkomnas du till ett smart planerat hem i två plan. Ett hemtrevligt parhus med en inbjudande känsla som uppmuntrar till umgänge.

Huset har ett funktionellt, socialt och trevligt kök, fyra sovrum samt ett lättmöblerat, mysigt och socialt vardagsrum. Gott om förvaring i två förråd på tomten, ett cykelförråd på husets framsida och ett stort förråd på ca 21 m² på baksidan.

Du som flyttar in här kan njuta av en stor tomt där du får chansen att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Redan vid ingången till tomten möts du av en honungsros som doftar över hela området. Tomten är 246.4 kvadratmeter stor och har många soltimmar, soligt sydvästläge och odlingsbädd. På tomten finns idag en blandning av allt från, rosor (vita, röda och rosa), vindruvor, potatisodling, Viktoriaplommon och vitlök.
Det finns även enkel access till tomten med möjlighet att parkera exempelvis ett släp vid huset.

Fastigheten är en del av en välskött och stabil samfällighet som tillhandahåller gemensamhetsytor såsom festlokal, soprum, grovsoprum och lekplats.

På Vättegränd 7 bor du barnvänligt, lugnt och trevligt med närhet till förskola, skola, köpcentrum, bra kommunikationer och badsjö. Kom köpcentrum ligger inom gångavstånd och du hittar även Rotebro station en promenad eller bussresa bort. Rotebro handelsplats ligger en kort bilresa från bostaden.
Välkommen på visning!

Välkommen till detta hemtrevliga tvåplanshus! I den här bostaden används varje kvadratmeter på ett genomtänkt sätt.

Allmän om området

Området Rotsunda ligger mellan Järvafältet och Törnskogens naturreservat, bredvid Rotebro. Där hittar du vildvuxen skog med härliga motionsvägar. Den som gillar golf har här tillgång till tre golfbanor i närheten: Sollentuna, Svartinge och Rotebro. I trakten finns flera fina badplatser, främst längs Rotsundas strandlinje vid Norrviken. På vintertid förvandlas sjön till en av Stockholmsområdets längsta sjöisbanor på närmare 1,5 mil.

Närservice

Närhet till butiker vid Kom köpcentrum, här finns ett brett utbud av butiker av allt från mat till möbler. Några minuters bilfärd bort finns även Rotebro Handelsplats med ytterligare matbutiker och systembolag.

Kommunikation

Pendeltågsstationen ligger inom gångavstånd. Härifrån kan du åka vidare till Stockholms City och Arlanda. Till Odenplan tar det endast 20 minuter och till Arlanda tar det cirka 13 minuter. Till Uppsala tar det 25 minuter.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Rotsystemet 4
Adress
Vättegränd-7
Postnummer
19275
Ort
Sollentuna

Byggnad

Byggnadsår
1985
Byggnadstyp
Radhus
Boarea
112 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
5
Fasad
Träpanel
Fönster
2+1 glas isoleringsfönster
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Sadeltak med betongpannor
Grund
Krypgrund med betongbjälklag
Uppvärmning
Fjärrvärme. Uppvärmning ingår i samfällighetsavgiften.
Ventilation
Mekanisk (till och frånluft)Värmeväxlare

Fastighet

Tomtarea
246.4 kvm
Övrigt
På tomten finns
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan Vattenskyddsområde
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Rotebro GA:15 Last: Officialservitut Utrymme, 0163-F5135.1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 706 000 kr
Markvärde
1 380 000 kr
Värdeår
1985
Totalt
3 086 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
4 424 kr
Vägavgifter
21 600 kr
Försäkring
2 578 kr
Total driftkostnad
ca 28 602 kr/år
Antal i hushållet
3
Kommentar
Uppvärmning, V/A, sophämtning, grovsopcontainer, snöskottning, sandning, kabel-tv stor och samlingslokal ingår i samfällighetsavgiften.

Pantbrev

Totalt
3 233 600 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
02 Mars 2017
Energiklass
C
Fakta
  • Antal Rum 5 rum varav sovrum 4
  • Hustyp Radhus
  • Boarea 112kvm
  • Tomtarea 246.4 kvm
ALLA BILDER
Parhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrumParhus med fyra sovrum
Karta
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Billy Johansson

Billy Johansson

Fastighetsmäklare

073 059 03 54

billy@smartformedling.se